Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Szponzoraink: interjú Bácskai Lászlóval

Szponzorainkat bemutató sorozatunkban elsőként Bácskai Lászlót, az Opticnet igazgatóját szeretnénk megismertetni honlapunk olvasóival. Az Opticnet olyan látszerészek csoportja, akik rendkívül magas színvonalon, sok év szakmai tapasztalatával segítenek ügyfeleiknek a számukra legmegfelelőbb szemüveg vagy kontaktlencse kiválasztásában. Üzleteik az egész országban megtalálhatóak. Az Opticnet jelentős pénzadománnyal támogatta alapítványunkat, valamint azért is nagyon sokat tesz, hogy minél többen segítsék munkánkat személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásával.

Bácskai LászlóBácskai László Veszprémben született, majd Veszprémben és Sopronban végezte tanulmányait, kilenc éve diplomázott közgazdászként. Abban, ahogyan a veszprémi és soproni évekről beszél, érződik a két város és a táj iránti szeretet és az, hogy jól ismeri e két város minden zegzugát. Öt éve Pesten él feleségével. Szabadidejében sokat olvas, és rendszeresen sportol.

Pályakezdőként az optikai piacon helyezkedett el. A tény, hogy azóta is ezen a területen dolgozik, a legjobb bizonyítéka elhivatottságának és szakmai érdeklődésének. Így mesél korábbi és mostani munkájáról: „Pályakezdőként azonnal az optikai piacon helyezkedtem el, a piacvezető Hoya Lens Hungary Zrt-nél. Négy év munkavégzés után kértek fel az Opticnet Hungary Érdekképviseleti Egyesülés cégvezetőjének és immáron öt éve végzem nagy lelkesedéssel munkámat.”

Az Opticnet megalakulásától kezdve dolgozik a cég vezetőjeként. Nem csoda, hogy különös szeretettel, ragaszkodással beszél munkájáról és az elért eredményekről: „Büszke vagyok rá, hogy az Opticnet nulladik percétől én lehettem a cég vezetője és 5 év alatt Magyarország legnagyobb és legerősebb magánlátszerészeti társaságát sikerült felépítenünk. A munka motorja a folyamatos megújulás, az új lehetőségek keresése és kihasználása. Mint vezető, hiszek abban, hogy a legjobb emberek megtalálása és az ő fejlesztésük az egyik legfontosabb alapja a sikernek, erre törekszünk mindig.”

Az Opticnetnek két fő tevékenységi területe van. Egyrészt összefogja és segíti az egész országban azoknak a látszerészeknek a marketingtevékenységét, akik mindig egyformán magas színvonalon, hozzáértéssel és személyes odafigyeléssel állnak ügyfeleik rendelkezésére. A látszerészhálózat összefogása, bővítése és munkájának reklámkampányokkal történő népszerűsítése mellett az Opticnet másik fontos tevékenységi köre a beszerzési feltételek javítása az optikai iparág minden területén.

Emellett rendkívül fontos a társadalmi felelősségvállalás is a számukra. László a következőt válaszolta arra a kérdésre, miért választotta az Opticnet az „Informatika a látássérültekért” Alapítványt támogatott szervezetnek: „Az elmúlt 2-3 évben fel kellett ismernünk, hogy az informatika, az információs technológia, az internet a jövő, sőt, már a jelen is. 2011-ben olyan alapítványt kerestünk, mely ezen fejlesztéseket hasonlóan fontosnak tartja, hiszen így nagyobb örömmel tudunk támogatni egy szervezetet. Külön öröm, hogy ezt kombinálni tudja az alapítvány a látássérültekkel, akik segítésére gyakorlatilag az egész Opticnet épül.”

Úgy gondolja, hogy az együttműködés az „Informatika a Látássérültekért” Alapítvánnyal nem áll meg a támogató és támogatott közötti kapcsolatrendszer első lépéseinél, hanem egy, mindkét szervezet számára előnyös partneri viszonnyá fejlődik, amely az együttműködés számos lehetőségét ígéri. Ebben bízva köszönjük az Opticnetnek alapítványunk számára nyújtott támogatását, és kívánunk sok sikert munkájukhoz. Aki szeretne többet megtudni a szakértő látszerészek vidám és lelkes csapatáról vagy a "Szeretem a szemüveget" mozgalomról, látogasson el a www.opticnet.hu honlapra!

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére