Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Közösségi szolgálat otthonról

Itt az új tanév, alig vártad, hogy elkezdődjön, és belevethesd magad a tanulásba, olvasásba? Vagy azok közé tartozol, akik kinőtték ezt az első, lelkes időszakukat, és különben is el tudnád viselni, ha karácsonyig tartana a nyári szünet?

Mindjárt itt az érettségi, rengeteget kell tanulni, és még nem tudod, hogyan és hol teljesíted az iskolai közösségi szolgálatot? Úgy érzed, idén is összecsapnak a fejed fölött a hullámok, és nem vársz semmi jót ettől a tanévtől?

Nos, akár a lelkes iskolakezdők, akár a következő nyári szünetet várók közé tartozol, van egy jó hírünk a számodra!

A Lapról hangra közösségi összefogáshoz csatlakozva akár otthonról, az ágyadban fekve is teljesítheted a közösségi szolgálatot úgy, hogy közben mégis hasznos és hiánypótló munkát végzel! Nem, ez nem valami buta vicc, hanem komoly…

A Lapról hangra felolvasói vak és gyengénlátó embereknek olvasnak fel kizárólag nyomtatásban megjelenő újságcikkeket, hogy elhozzák számukra az újságok, folyóiratok aktualitásait. A felolvasás mobiltelefonnal vagy számítógéppel könnyen rögzíthető. Utána pedig nincs is más dolgod, csak az, hogy feltöltsd felolvasásod a www.laprolhangra.hu oldalra, és ezzel örömöt szerezz sokszáz látássérültnek!

Ha többet szeretnél megtudni erről a közösségi szolgálatról, látogass el a www.laprolhangra.hu oldalra, vagy írj nekünk a címre!

Ha rendszeres felolvasóink közé tartozol, akkor kérjük, ajánld barátaidnak, osztálytársaidnak a Lapról hangra felolvasójaként végzett iskolai közösségi szolgálat lehetőségét! Köszönjük!

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére