Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Késnek az elnyert használt számítógépek

Decemberben hirdettük ki a használt számítógépekre kiírt pályázat nyerteseinek nevét. A nyerteseket levélben is értesítettük, és a levélben jeleztük, hogy a számítógépek átvételének egyeztetése miatt Alapítványunk munkatársai keresik majd meg telefonon a nyerteseket. Ez mostanáig nem történt meg, ami miatt sokan érdeklõdtek nálunk.

A nyeremény-számítógépek beszerzése és átvizsgálása elhúzódott, azok átadására sajnos csak február végén vagy március elején kerülhet sor. Addig is szeretnénk megnyugtatni minden nyertesünket: a számítógépek átvétele ügyében idõben megkeressük õket telefonon. Az értesítési adataik esetleges megváltozása miatt természetesen továbbra is hívhatnak minket az (1) 384-8440/103-as ügyfélszolgálati telefonszámon munkaidõben.

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére