Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Gyógyszer-információk az interneten

Az interneten és telefonon érdeklõdhetnek az olcsóbb gyógyszerekrõl a vásárlók. Az egészségügyi tárca által egy évvel ezelõtt elindított tájékoztatórendszerben megtalálhatóak az aktuális gyógyszerárak, a társadalombiztosítási támogatás mértéke és július elsejétõl a térítési díjak is.A Dr. Info internetes oldalán, valamint telefonon tájékozódhatnak az érdeklõdõk a gyógyszerek helyettesíthetõségérõl és árairól. Rácz Jenõ egészségügyi miniszter elmondta, néhány napon belül a telefonos Dr. Info A helyi tarifával mûködõ 06-40/374-636-os telefonszámon és a www.drinfo.eum.hu internetes címen elérhetõ szolgáltatás három témakörben nyújt tájékoztatást: az egészségügyi ellátórendszerrõl, általánosan egyes betegségrõl vagy egyes gyógyszerekrõl.

A Dr. Info tájékoztatórendszerében a gyógyszerek neve alapján ki lehet keresni a hatóanyagokat, hogy az adott gyógyszer más gyógyszerekkel szedhetõ-e együtt, és hogy milyen vele egyenértékû gyógyszerek vannak Magyarországon forgalomban. A miniszter elmondta, a betegek kérhetik az orvosuktól, hogy olcsóbb gyógyszert írjon fel számukra, a gyógyszerész pedig ajánlhat egyenértékû készítményt, amennyiben az orvos nem rendelkezik úgy, hogy kizárólag a felírt gyógyszer adható a páciensnek.

 

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

Informatika a Látássérültekért Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére