Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Diktafonokat adományozott az Infoalap

Május 30.-a fontos nap volt alapítványunk életében. Egy olyan nap, amelyre biztosan nemcsak mi emlékszünk szívesen vissza, hanem a vak és gyengénlátó emberek érdekvédelmi szervezetei is, amelyek részére ezúttal digitális diktafonokat adományoztunk.

Múlt szombaton tartották a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének tisztújító küldöttgyűlését, ahol a vidéki egyesületek képviselői is jelen voltak. Ez az esemény kitűnő alkalom volt alapítványunk adományainak, összesen 69 db digitális diktafonnak és ugyanennyi headset-eknek az átadására; minden szervezet három darab digitális diktafon és hozzátartozó headset adományban részesült. A szervezetek képviselői örömmel fogadták az eszközöket, mindannyian hangsúlyozták, hogy nagy szükség van ezekre az adományokra, melyek a fontos információk feljegyzésének nélkülözhetetlen segédeszközei.

A diktafonokat alapítványunk kuratóriuma nevében átadó Jankó-Brezovay Pálné és Szuhaj Mihály örömmel tapasztalta, hogy minden egyesület számos felhasználási lehetőséget tudott elképzelni, amelyek egyszerűbbé válnak a most kapott diktafonok révén.

Örömünkre szolgál, hogy ismét hozzájárulhattunk a vak és gyengénlátó emberek mindennapjainak megkönnyítéséhez, és bízunk abban, hogy az év során további adományokkal segíthetjük azokat, akiknek a leginkább szükségük van segítségre.

Budapest, 2015. június 2.

„Informatika a látássérültekért” Alapítvány

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére