Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

A NoPara Egyesület pályázati felhívása

Olyan diák vagy, akinek még iskolába menet is matematikai feladványok és azok megoldása motoszkál a fejében? Vagy a család éjjel-nappal a te éneklésedet és hangszer-gyakorlásodat hallgatja, sőt még a szomszéd is kikapcsolja a rádiót, amikor gyakorolsz? Vagy Te vagy a jövő földrajztudósa, akinek minden polca tele van szebbnél szebb ásványokkal, és a telefonodon nem azért böngészed a térképet, hogy eltalálj a következő moziba, hanem egyszerűen azért, mert odavagy a tengerekért, a sivatagért? Talán te vagy az a hóbortos festőnövendék, aki le sem teszi az ecsetet, aki „összefirkálja” a füzeteit és könyveit, mert nem bírja megállni, hogy le ne rajzolja, amit lát?

Ha bármelyik is jellemző rád ezek közül, akkor te vagy az a tehetséges, fogyatékossággal élő diák, akit a No Para Egyesület keres. Nincs más dolgod, csak az, hogy vedd fel az egyesülettel a kapcsolatot a e-mail címen vagy a +36-30-365-7590 -es telefonszámon, és mondjátok el, mutassátok meg közösen a világnak, mi mindent tudsz!

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére