Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

A MANT és az Infoalap 2012-es évi diákpályázata

Általános vagy középiskolás látássérült diák vagy? Érdekel az űrkutatás? Egyik nagy álmod, hogy megtudd, mit, hogyan, mivel, mikor kutatnak az űrhajósok? Akkor a MANT és az INFOALAP diákpályázatát neked találták ki!

Nincs más dolgod, csak írj egy, a szakirodalmat felhasználó, de a te sajátos gondolkodásodat és érdeklődésedet tükröző dolgozatot a kisbolygó-látogatásokról! Hogy pontosan miről? Segítünk néhány ötlettel:

  • Kisbolygók, üstökösök megközelítése, leszállás űreszközökkel;
  • Űrhajósok utazása kisbolygókhoz;
  • Egy kisbolygó „meglátogatja” a Földet;
  • Magyar eredmények a naprendszer kis égitestjeinek kutatásában;
  • Kisbolygók fejlődéstörténete

A megjelölt témák közül választhatsz egyet, de akár többet is. A fantáziádnak semmi nem szab határt, mindenről írhatsz, ami a pályázat témakörébe tartozik! A terjedelem: maximum 8 A4-es oldal.

Ha nincs kedved dolgozatot írni, de mindent tudsz a kisbolygókról, akkor nincs más dolgod, mint az, hogy válaszolsz a http://www.mant.hu/diakpalyazat oldalon letölthető tudáspróba kérdéseire. Ezen az oldalon megtalálsz minden más információt is, amire a pályázat benyújtásához szükséged lesz.

Ha a pályázatot postai úton juttatod el az itt megadott címre, akkor se felejts el regisztrálni az online felületen, és figyelj arra, hogy a pályázatod 2012. február 15-én éjfélig megérkezzen!

A nyeremény, hogy ha te írod a látássérült jelentkezők közül a két legjobb pályamű egyikét, akkor részt vehetsz egy exkluzív látogatáson egy budapesti, űrkutatással foglalkozó intézetben. Ezt a lehetőséget nem szabad kihagyni! Itt felteheted az összes kérdésed az űrkutatásról, és a kíséret miatt sem kell aggódnod, mert az „Informatika a látássérültekért” Alapítvány szakszerű, kedves kísérőt biztosít számodra.

Ha mégsem te lennél az első két legjobb pályamű írója, akkor se keseredj el, mert minden látássérült pályázó egyéves érvényes tagságot nyer a MANT ifjúsági tagozatába.

Reméljük, találkozunk áprilisban a díjátadáson, amelynek helyéről és idejéről a nyerteseket e-mailben értesítjük. Ha bármi kérdésed van, ne habozz, írj a címre!

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére