Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

A Cisco hálózati akadémia eredményei

Eddig 1300 hazai diák vehette át az e-learning alapú elméleti és gyakorlati képzést követõen diplomáját. Egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a vezetéknélküli hálózatok, valamint a hálózatbiztonsági kérdések a Cisco hálózati akadémiai programjában. A diplomaosztás alkalmából tartott sajtótájékoztatón Budafoki Róbert, a Cisco Systems Magyarország ügyvezetõ igazgatója rámutatott: a képzés kiindulópontját mindig a piaci igények képezték és képezik; még ma is az a helyzet, hogy a hálózati szakemberek iránt nagyobb a kereslet, mint a kínálat. A végzõsök valódi piacképes tudással rendelkeznek, munkába állításukat nem kell megelõznie betanulási idõszaknak. Új iránya a képzésnek a társadalmi integráció segítése: már vannak kurzusok büntetés-végrehajtási intézményekben, továbbá mozgáskorlátozottak is tanulnak az akadémiákon. A jövõben a látássérültek oktatási módjára is megoldást keresnek.

Magyarországon jelenleg 78 Cisco Hálózati Akadémia mûködik. A programban részt vevõ diákok összlétszáma közel 2400 fõ, az idei tanévben 18 oktatási intézményben 204 diák fejezte be tanulmányait. A Cisco ez ideig mintegy 250 millió forintot, a támogatók körülbelül 100 millió forintot fordítottak az akadémiákra.

Mellász Judit

 

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére