Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Támogatási lehetőségek

Nagyon sokan vannak, akik szeretnének segíteni a vak és gyengénlátó embereknek, de nem tudják, hogyan tegyék. Vannak, akiket az ösztönöz a segítségre, hogy egyszer átkísértek egy vak embert a zebrán, vagy hosszabban beszélgettek vele a buszon, vonaton. Másoknak a tanítványai, munkatársai, családtagjai között vannak vak vagy gyengénlátó emberek. Ha Ön – velünk együtt – úgy gondolja, hogy a segítségadásnak nemcsak abban kellene kimerülnie, hogy valakit átkísér a zebrán, hanem szeretne hosszabb távon segíteni oly módon, hogy az Ön támogatásával egy vak ember a szaktudásának megfelelő munkához jusson, vagy megtalálja azokat az információkat az interneten, amelyeknek a megkeresése Önnek nem jelent gondot, akkor olvassa el, hogyan kapcsolódhat be segítő tevékenységünkbe. Az alábbiakban felsoroltak közül bármelyikhez is van lehetősége csatlakozni, garantáltan tartósan megkönnyíti a vak és gyengénlátó emberek mindennapjait. Munkát, tanulási, kulturálódási lehetőséget ad, tesz azért, hogy a látássérült embereknek ne legyen kevesebb esélyük a boldoguláshoz csak azért, mert nem látnak.

Alapítványunk közhasznú tevékenységét segítheti az alábbiak felajánlásával
Használt számítógépek és monitorok, melyeket használt számítógépes pályázatunkon adományozunk tovább az arra rászoruló látássérült embereknek. Várjuk cégek és magánszemélyek felajánlásait is!

Örömmel fogadunk további felajánlásokat is az alábbi területeken:

  • Pénzadományt általános vagy megadott célokra, illetve cégek esetében gyűjtőláda kihelyezésével is gyűjthető pénzadomány. Számlaszámunk: OTP 11714006-20403625
  • Adó 1%-os felajánlásokat. Név: Informatika a Látássérültekért Alapítvány, adószám: 18171776-2-42.
  • Az adó 1%-os felajánlások gyűjtését ismeretségi körben, az alapítvány jó hírének terjesztése, tevékenységeinek bemutatása révén.
  • Önkéntes munka felajánlását: pl. informatikai munkák, tesztelés, szakfordítás, részvétel az 1%-os kampányban, önkéntes felolvasóként Lapról hangra közösségi kezdeményezésünk keretében.
  • Cégekkel szívesen kötünk egyszeri vagy tartós adományozási szerződést. Ez utóbbi esetben a közhasznú szervezet és támogatója között olyan írásbeli szerződés jön létre, melyben a támogató vállalja, hogy a szerződéskötés évében és az azt követő három évben évente azonos vagy növekvő mértékben támogatja a szervezetet. Ebben az esetben a támogató cég megnövelt adókedvezményt vehet igénybe.
  • Minden látássérült ember számítógép-használatát segítheti honlapja akadálymentessé tételével, amelyhez segítséget nyújt a W3C Web Akadálymentesítési Útmutató 2.0 című kiadványa.

Felajánlásával kérjük, keressen bennünket az (1) 273-3180-as telefonszámon vagy a  e-mail címen!

 

Informatika a Látássérültekért Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére