Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Mostantól magyarul is olvasható Dr. Sarah Morley Wilkins látássérült felhasználók számára összeállított Windows 7 útmutatója

Ahhoz, hogy lépést tartsunk az informatika fejlődésével, nemcsak a legújabb operációs rendszerekre és eszközökre, hanem ezek használatának elsajátítását segítő tananyagokra is szükségünk van. A vak és gyengénlátó emberek számára – a speciális igények miatt – különösen nehéz könnyen érthető, alapos, részletes és szakszerű tananyagot találni.

Aki látássérültként el szeretné sajátítani a Windows 7 operációs rendszer használatának alapjait, annak mostantól nem kell azon gondolkoznia, milyen tankönyvből kaphat ehhez segítséget. Az „Informatika a látássérültekért” Alapítvány gondozásában megjelent, és mostantól magyarul is olvasható Dr. Sarah Morley Wilkinsnek, az Angol Vakok Szövetsége évtizedes oktatási és tananyagfejlesztői tapasztalattal rendelkező szakemberének könyve.

Sarah Morley Wilkins és szerzőtársa, Steve Griffiths a vak és gyengénlátó emberek speciális igényeit kiválóan ismerve, kifejezetten számukra összeállított útmutatóban tárgyalja a Windows 7 alapjait.

Kinek ajánljuk ezt, a most már magyarul is elérhető tankönyvet?

Azoknak, akik vak- vagy gyengénlátóként szeretnének lépést tartani az informatika fejlődésével, és úgy gondolják, itt az ideje, hogy régi operációs rendszerüket Windows 7-re frissítsék. Azoknak, akik egy jól felépített, érthető, alapos tankönyvet keresnek. Azoknak, akik ismerik Dr. Sarah Morley Wilkins korábbi műveit, és megszerették stílusát, sőt ismeretlenül is ismerősnek tekintik őt. Azoknak, akik vak és gyengénlátó felnőtteket vagy diákokat oktatnak, de eddig nem találtak egy összefoglaló és minden korosztály számára befogadható tananyagot. Azoknak, akik már használják a Windows 7 operációs rendszert, de szeretnének egy áttekintést kapni a legfontosabb tudnivalókról. Mindenkinek ajánljuk tehát, aki bármilyen okból útmutatást keres a Windows 7 rendszerhez.

A könyv magyar változata az alábbi hivatkozáson keresztül tölthető le:

Windows 7 útmutató

Tervezzük a könyv MP3 formátumú és nagybetűs síkírású változatának megjelentetését is.

Köszönjük Dr. Sarah Morley Wilkins és Steve Griffiths valamint a RNIB hozzájárulását a mű magyarul történő kiadásához. Mindenkinek sok sikert és örömet kívánunk a könyvből tanultak hasznosításához.

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére