Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Díjak, elismerések

Alapítványunk szerteágazó tevékenységét számos díjjal elismerték. Büszkék vagyunk ezekre az elismerésekre, amelyek arra ösztönöznek bennünket, hogy továbbra is folytassuk fejlesztéseinket, szolgáltatásainkat, projektjeinket. Az egyes ügyfelektől érkező kedves biztatások és a nagy szervezetek díjai azt jelzik, hogy van igény a munkánkra.

Díjaink

A Beszélő Linux 1.5-es verziója – társadalmi hasznossága és a számítógép-használat elterjedésének elősegítése miatt – 2009-ben elnyerte az IT Business Leadership Award díját.

A Lapról hangra oldalunk két elismeréssel is büszkélkedhet: 2012-ben az Év Honlapja minőségi díjjal tüntették ki a Lapról hangra kezdeményezést, illetve szintén első lett az Informatika a Társadalomért Egyesület eFestival versenyének Társadalmi befogadás alkategóriájában.

Az Invitech Innomax díját két alkalommal, 2017-ben és 2018-ban is sikerült elnyernünk, előbbit egy ingyenes, nyílt forráskódú Braille nyomtatást támogató szoftver fejlesztésével, utóbbit pedig egy tréninganyag elkészítésével, mely a vak és gyengénlátó diákok matematika-tanulását segíti.

2018-ban az akkor 100 éves Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége emlékplakett adományozásával ismerte el az INFOALAP látássérült emberek érdekében végzett tevékenységét.

Stevie Awards díj

2019 októberében az ország licenc adományozási programmal az Informatika a Látássérültekért Alapítvány bronz minősítést nyert a 16. alkalommal meghirdetett legrangosabb megmérettetés, a Nemzetközi Üzleti Díjak (International Business Awards) versenyén, nonprofit kategóriában.

Stevie® Award Nemzetközi Üzleti díjaiért 2003 óta azok a vállalatok, intézmények szállnak versenybe, melyek világszerte kiemelkedő teljesítményt mutatnak fel az üzleti vagy civil szektorban. A nyerteseket idén 10 kategóriában már több mint négyezer pályázó közül választotta ki a szakmai zsűri, az alapítvány négy másik civilszervezettel holtversenyben nyerte el a bronz minősítést. Kategóriánkban két első díjat osztottak ki, a nyertes egy dél-koreai és egy amerikai nonprofit szervezet lett.

nyertesek teljes listája elolvasható a Stevie® Awards weboldalán.

Informatika a Látássérültekért Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére