Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Hírek

Feliratkozás RSS-re
Black Friday akció a FineReader programra

Black Friday akció a FineReader programra

A szoftvergyártó hazai képviselete most Black Friday akciót hirdetett a FineReader optikai karakterfelismerő program egyes licenceire.
Az akció 2022 nov. 24-től 28-ig tart, az érintett előfizetéses ESD verziók: Standard 1 és 3 éves előfizetés, valamint MAC 1 éves előfizetés.

bővebben
Digitális diktafonokat és mikrofonos fejhallgatókat adományozott az Infoalap

Megjelent a DEX program 3.1-es változata

Örömmel jelentjük be, hogy megjelent a Dramatizált Elektronikus Könyv-szerkesztő és Hangoskönyv-konvertáló, röviden DEX program 3.1-es verziója.

Az Infoalap munkatársai által fejlesztett DEX program célja, hogy a papíralapú és az elektronikus könyvek egyszerűen konvertálhatóak legyenek hangoskönyvvé (MP3 vagy DAISY formátumba), valamint Braille-kijelzőn megjeleníthető vagy Braille-nyomtatón kinyomtatható irodalmi, számítógépes és matematikai Braille-írásrendszerű dokumentummá.

bővebben
Cikkajánló – 2022. október

Cikkajánló – 2022. október

Kedves Olvasóink!

Ősz derekán sokan döntöttek úgy, hogy önkéntes felolvasóként gazdagítják a Lapról hangra oldal kínálatát. Októberbe fordulva számos új hang jelent meg, és nem kevés új cikk került felolvasásra, ezekből a cikkekből válogatva pedig elkészítettük a már szokásosnak számító cikkajánlónkat, fogadják szeretettel!

bővebben
Digitális diktafonokat és mikrofonos fejhallgatókat adományozott az Infoalap

Közlemény

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a mai napon, október 27-én, alapítványunk személyes ügyfélszolgálata betegség miatt szünetel. Megértésüket köszönjük.

Informatika a Látássérültekért Alapítvány

bővebben
SAJTÓKÖZLEMÉNY

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Továbbra is ingyenesen igényelhetők a látássérült embereket segítő szoftverek

Budapest, 2022. október 26. – Folytatódik a NISZ Zrt. 2018-ban indított ország licenc programja, amelynek keretében 2024. június 30-ig az Informatika a Látássérültekért Alapítványon keresztül minden Magyarországon élő és határainkon túli, magyar igazolvánnyal rendelkező látássérült állampolgár ingyenesen juthat hozzá a legnépszerűbb képernyőolvasó- és képernyőnagyító szoftverek legújabb magyar nyelvű változatához. Ez a lehetőség ma a világon összesen három országban áll a látássérült emberek rendelkezésére.

bővebben
Informatika a Látássérültekért Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére