Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Hírek

Feliratkozás RSS-re
Cikkajánló – 2023. február

Cikkajánló – 2023. február

Kedves Olvasóink!

Önkéntes felolvasóink az év legrövidebb hónapjában is találtak maguknak olyan tartalmakat, amiket érdemesnek tartottak arra, hogy megosszák velünk. Akadnak közöttük könnyedebb hangvételű és aktualitásokat tartalmazó cikkek a Blikkből és a Kiskegyedből, informatív publikációk a Béres vagy a Benu magazinból, de a Nők lapja is valódi érdekességeket tartogat a számunkra. Fogadják szeretettel februári cikkajánlónkat!

bővebben
Közlemény

Közlemény

Ezúton értesítjük tisztelt ügyfeleinket, hogy március 16-án csütörtökön, technikai okok miatt a személyes ügyfélszolgálatunk elmarad.

A telefonos és e-mailes ügyfélszolgálat ezen a napon is a megszokott módon működni fog.

Megértésüket köszönjük.

Informatika a Látássérültekért Alapítvány

bővebben
Cikkajánló – 2023. február

Cikkajánló – 2023. január

Kedves Olvasóink!

2023-ban is töretlen felolvasóink lelkesedése, akik mindig találnak érdekfeszítő és informatív cikkeket. A január is igazi gyöngyszemeket tartogat számunkra, ezek közül válogattuk össze soron következő cikkajánlónkat, fogadják szeretettel!

bővebben
Magyar feliratot kapott a Ruby 7 HD digitális kézinagyítót bemutató film

Magyar feliratot kapott a Ruby 7 HD digitális kézinagyítót bemutató film

A feliratozott kisfilm az Infoalap weboldalán, a RUBY termékcsaládot bemutató aloldalon, a RUBY 7-et bemutató fejezetben érhető el.
Az eszköz rendelkezik MDR megfelelőségi nyilatkozattal, így a megvásárlásához – egyedi méltányossági kérelem benyújtásával – támogatás igényelhető a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelőnél (NEAK).

bővebben
Magyar feliratot kapott a Ruby 7 HD digitális kézinagyítót bemutató film

Az Infoalap digitális nagyítóinak és Braille-kijelzőinek forgalmazása továbbra is biztosított

Az Európai Unióban a tavalyi évben egységesen bevezetett minősítő rendszer új szabályokat hozott az orvostechnikai eszközök forgalmazása területén. A rendelkezés a gyártók, illetve felhatalmazott képviselőik számára követelményként írja elő termékeikhez az ún. MDR megfelelőségi nyilatkozat, egyes esetekben tanúsítvány biztosítását. Ez a szabályozás számos, a látássérült emberek számára fontos segédeszköz forgalmazását érinti, nemcsak a digitális kézi- és asztali nagyítókat, de egyebek között a Braille-kijelzőket is.

bővebben
Informatika a Látássérültekért Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére