Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Hírek

Feliratkozás RSS-re
Újra nyit az INFOALAP személyes ügyfélszolgálata

Újra nyit az INFOALAP személyes ügyfélszolgálata

Örömmel tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a jövő héttől ismét személyesen látogatható az Informatika a Látássérültekért Alapítvány ügyfélszolgálata. Mostantól a megszokott ügyfélszolgálati napokon, keddenként és csütörtökönként 9 és 17 óra között várjuk az érdeklődőket a 1145 Budapest, Bácskai u. 29/b alatt működő irodánkban. Az első ügyfélszolgálati nap tehát május 11-e, kedd lesz.

bővebben
Április végi cikkajánló

Április végi cikkajánló

Kedves Olvasók!
Hamarosan véget ér ez a szokatlanul hűvös április, ami után reményeink szerint ténylegesen beköszönt a szép és kicsit melegebb tavasz. Önkéntes felolvasóink ebben a hónapban is töretlen lelkesedéssel olvastak fel tanulságos, szórakoztató, vagy épp hasznos cikkeket, amelyek közül néhányat csokorba szedtünk. Fogadják szeretettel áprilisi cikkajánlónkat!

bővebben
Cikkajánló a Chip magazin 2021-es cikkeiből

Chip Magazin és egyéb újdonságok a Lapról hangra weboldalon

A mai naptól az oldal friss fejlesztéseinek köszönhetően rengeteg újdonsággal várja régi és új olvasóit a Lapról hangra portál. Az INFOALAP által működtetett szolgáltatás nyitó oldalán immár folyamatosan megújuló cikkválogatásaink segítenek rátalálni a legérdekesebb, legszínvonalasabb tartalmakra. Egyedülálló újdonságként mostantól, Pregh Balázs professzionális tolmácsolásában, a Chip Magazin 2021-es lapszámainak cikkeit is meghallgathatja.

bővebben
Cikkajánló a Chip magazin 2021-es cikkeiből

Nem áprilisi tréfa – Húsvét után is van cikkajánló!

A Húsvét utáni időszak is tartogathat meglepetéseket, munkatársunk, Geszti Eszti kiválasztotta nektek az elmúlt időszak legjobb cikkeit.
Atkák rettentő közelről
Láthatatlanok. Nagyon aprók. Leleményesek. Nem is képzelnénk, hányféle atka létezik a környezetünkben, s arról sincs fogalmunk, hogy mégis hányféle atka lelhető fel a vízben, a testünkön, a növényeken, de még a rovarok vagy az állatok bizonyos testrészén, vagy testnyílásában is.

bővebben
Informatika a Látássérültekért Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére