Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

SMS-mondó a FOKA nyerteseknek

Azok, akik a FOKA pályázaton mobiltelefon vásárlására kaptak támogatást, a BMF Mobil Informatika szakcsoportja ingyenesen feltelepíti az SMS-mondót.

Azok többségének, akik a FOKA életvitelt segítõ eszközökre kiírt pályázatán mobiltelefont nyertek, már üzembe helyezték az SMS-felolvasó szoftvert, illetve a vonatkozó regisztrációs adatokat a felhasználók írásban megkapták.

Azoknak a nyerteseknek, akiknek a szoftvert még nem telepítették, a BMF Mobil Informatika szakcsoportja díjmentesen üzembe állítja mind az SMS-mondót, mind a Talks és a MobileSpeak szoftverek angol nyelvû demo verzióját, valamint egy színfelismerõ programot is. További információkat Ecsedi Csabától lehet kérni az (1) 219-6534-es telefonszámon vagy e-mailben az ecsedi.csaba@t-online.hu vagy az info@gsmtakacs.hu címeken.

 

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére