Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Összefogás a Bónusz Brigáddal a Lapról hangra közösségi honlap fejlesztéséért

Fontos az Ön számára, hogy naponta átlapozza kedvenc újságját? Szereti a hosszú, egy-egy eseményt részletesen elemző cikkeket? Egy bizonyos folyóirat iránt érdeklődik?

Látássérültsége miatt nem tudja olvasni a nyomtatott formában megjelenő újságokat? Vagy teljesen jól lát, és szívesen felolvasna azoknak, akik nem böngészhetik utazás közben vagy az utcán sétálva kedvenc újságjukat?

Ha ezek közül a kérdések közül csak egyre is igen a válasza, akkor Önnek szól a Lapról hangra és a Bónusz Brigád felhívása.

A Lapról hangra egy olyan olvasói-felolvasói portál és baráti közösség, amelynek jelenleg több, mint 400 látássérült olvasója, és mintegy 700 önkéntes felolvasója van, akik hangjukat és idejüket adják a program működtetéséhez. A www.laprolhangra.hu oldalra feltöltött cikkállomány folyamatosan bővül. A jelenleg meghallgatható és letölthető kb. 1500 cikk között van például tudományos, politikai, történelmi érdekességekről szóló, a sztárok mindennapjait bemutató írás, amely beszélgetésre, vitára ösztönzi az önkéntes felolvasókat és a látássérült olvasókat.

A Bónusz Brigád felismerte a Lapról hangra célkitűzéseinek fontosságát, ezért egy hónapon át, szeptember 28-ig bennünket segítenek a bónuszadományozási lehetőséggel.

Mi is az a Bónusz Brigád, és hogyan segíthet Ön velük együtt a Lapról hangra fejlesztésében?

A Bónusz Brigád egy olyan csapat, amely online szolgáltatásként különböző boltokat, szállodákat, üdülési és vásárlási lehetőségeket ajánl tagjainak. Céges hálózatán keresztül garantálja, hogy tagjai mindig megkapják azt a szolgáltatást, amelyért fizettek. Ráadásul valami plusz is jár a tagságukért, pl. egy közönségtalálkozón történő részvétel egy színdarab után.

A Bónusz Brigád fontosnak tartja, hogy minden hónapban támogasson egy civil szervezetet vagy annak programját, és másokat is erre biztasson! Most az „Informatika a látássérültekért” Alapítvány Lapról hangra projektje a támogatásra kiválasztott program!

Hogyan támogathat bennünket a Bónusz Brigád jótékonysági akciója keretében?

Egy százforintos bónusszal, amelynek teljes összegét a Brigád átutalja az alapítvány javára! A százforintos bónuszokat a Bónusz Brigád ki is egészíti, így a hónap végén az általuk és az Önök által felajánlott adományok segítségével fejleszthetjük a Lapról hangra technikai hátterét, hatékonyabbá tehetjük a kezdeményezés kommunikációját.

Arról, hogy hogyan vásárolhat a Bónusz Brigádon keresztül százforintos bónuszt projektünk támogatására, itt olvashat részletesen.

Köszönjük a támogatást!

„Informatika a látássérültekért” Alapítvány

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére