Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Mobiltelefon-kezelõi tanácsadás

Az „okostelefonok” egyre szélesebb körû elterjedésének köszönhetõen a látássérült emberek körében is megnõtt a kereslet azon készülékek iránt, amelyek alkalmasak beszélõ programok futtatására. Sokaknak gondot okoz azonban a telefonok kezelése, ebben igyekszik segíteni az alábbi program.

A Budapesti Mûszaki Fõiskola Neumann János Informatikai Karán ingyenes tájékoztató és kezelõi tanácsadás lesz. Aki a konzultáción nem tud személyesen megjelenni, annak a megadott idõpontokban távoktatás jelleggel lehetõség nyílik vezetékes telefonon, illetve Skype-on való konzultációra. Ugyanezen idõpontokban beszélõ programok telepítésére is van mód. Az érdeklõdõknek a korszerû mobiltelefonos alkalmazások közül a GPS alapú vakügyi navigációs lehetõségekrõl is tájékoztatást adnak. Új vásárlók részére bemutatnak 5 darab különbözõ Nokia típust, amelyek képernyõolvasóval és SMS mondóval is fel vannak szerelve.

A konzultációk péntekenként 14 és 16 óra között lesznek az alábbi napokon: október 13., 20., 27. és november 10., 17. Helyszín: Budapesti Mûszaki Fõiskola, 1034 Budapest, Bécsi u. 96/B I. emelet 117. Jelentkezni lehet telefonon a (30) 224-2798-as vagy az (1) 666-5534-es számon vagy e-mailben a következõ címen: ecsedi.csaba@t-online.hu

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére