Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Minden korábbinál több felhasználó élvezheti a legújabb magyar nyelvű JAWS for Windows képernyőolvasó program előnyeit

Örömmel számolunk be arról, hogy a JAWS 15.0 képernyőolvasó program magyar nyelvű verziójának megjelenésével mostantól mintegy félezer magyar felhasználó élvezheti a világszerte népszerű szoftver előnyeit.

2013-ban látássérült magánszemélyek számára bonyolított le alapítványunk nagyszabású adományozási pályázatot, melynek keretében összesen 324 JAWS licencet és licencfrissítést adományoztunk. Bár akkor még csak a JAWS 14.0 programot tudtuk biztosítani nyerteseinknek, ezek az adományok már a 15-ös hitelesítést tartalmazták. Mindezen nyerteseink tehát mostantól, korábbi adományuk kiterjesztéseként a program 15.0 verzióját is letölthetik és használatba vehetik.

Korábbi adományaink kiterjesztése azokra az intézményekre is érvényes, amelyek 2014-ben részesültek az alapítvány támogatásában. Így a látássérültek érdekképviseleti szervezeteinek, a speciális iskoláknak és a rehabilitációs központoknak 2014-ben juttatott 132 darab licenc is ingyenesen frissül most a 15.0 verzióra. Mindez azt jelenti, hogy az ezekben az intézményekben működő informatikaoktatás, informatikai szolgáltatás mostantól már a legmodernebb szoftverekkel valósulhat meg.

Bízunk benne, hogy az elmúlt két év pályázati nyertesei közül minél több egyesület, intézmény és magánszemély él a díjmentes frissítés lehetőségével, és tapasztalja meg a mindennapokban a JAWS legújabb, honosított verziójának előnyeit. Büszkék vagyunk arra, hogy mintegy félezer felhasználó számára tettük ismét a technika legújabb vívmányával láthatóvá a világot.

 

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére