Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

MACI és a civil szervezetek

Nem, ez nem egy elírt mesecím vagy rájátszás valamilyen meseátköltésre.A MACI nem más, mint a magyar civil szervezeteket bemutató kampány, a képen látható maci pedig ennek a kampánynak a kabalafigurája. Sokszor nem könnyű eligazodni abban, hogy melyik civil szervezet mivel foglalkozik, milyen társadalmi csoportoknak segít. A MACI minden évben bemutat néhány olyan embert, akiknek egy-egy civil szervezet megváltoztatta az életét, és egy-egy élethelyzet megkönnyítésében, vagy egy cél elérésében segítette őket.

Idén személyes nézőpontból ismerhetik meg az „Informatika a látássérültekért" Alapítvány tevékenységét a MACI videókampány keretein belül. A személyes példa hitelességével szeretné bemutatni, miben segít egy látássérültnek a számítógép, és aki nagyon figyel, picit megsejthet abból is, hogy közösségként miért jó csapat az Infoalap. Természetesen a maci sem marad ki a videóból, mert munkatársunknak, Balázs Krisztinek, alkalma volt tetőtől tappancsig megdögönyözni a MACI kampányfiguráját. Aki kíváncsi rá, mi köze az Infoalapnak a számítógépekben „lakó", beszélő óriásokhoz, a látássérültek tanulásához és munkavégzéséhez, és milyen is a 20. század elejének játékait idéző maci, nézze meg a videót!

 

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére