Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Kihirdették a FOKA pályázat nyerteseit!

Június 12-én kihirdették a Fogyatékosok Esélye Közalapítvány által az életvitelt segítõ eszközök megvásárlására kiírt pályázat nyerteseit. A több mint 2400 nyertes közül 87-en alapítványunk kínálatából pályáztak valamilyen segédeszközre, számukra szeretnénk segítséget nyújtani a nyeremény igénybevételéhez.

A pályázatok elbírálásáról a FOKA levélben értesíti a pályázókat a jövõ hét folyamán. Az értesítés tartalmazni fogja a tájékoztató levélen kívül a FOKA-val kötendõ szerzõdést és az átvételi elismervényt. A szerzõdést értelemszerûen alá kell írni, majd a szerzõdéssel és az átvételi elismervénnyel együtt, elõzetes egyeztetés után kell felkeresni a forgalmazót, esetünkben az „Informatika a látássérültekért” Alapítvány Dohány utcai irodáját. (Ez természetesen csak azokra vonatkozik, akik valamilyen, alapítványunk kínálatában szereplõ eszközre pályáztak és nyertek, az õ nevük és lakhelyük listája elérhetõ honlapunk Pályázatok, felhívások oldalán is.)

Nagyon fontos, hogy az eszközök átvételére kizárólag elõzetes telefonos egyeztetés után, kizárólag az alapítvány Dohány utcai irodájában van lehetõség! Az átvételkor, ha az eszköz ára nem haladja meg a nyeremény összegét, akkor az alapítvány által kiállított számlát a nyertes átveszi, és aláírja az átvételi elismervényt, amit átad az alapítványnak. Ha az eszköz ára meghaladja a nyeremény összegét, akkor a különbözetet a helyszínen, készpénzben kell kiegyenlíteni.

Idõpontegyeztetés vagy bármilyen más kérdésben keressék Molnár Ákos ügyfélszolgálatos kollégánkat az (1) 384-8440/103-as telefonszámon. Az iroda pontos címe, ahol az átvétel bonyolódik: 1074 Bp., Dohány u. 1/C., a 74-es troli végállomásánál, a zsinagógával szemben (az eszközök átvételére az MVGYOSZ Hermina úti székházában sincs lehetõség, csak a Dohány utcai irodánkban).

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére