Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Felhívás az INFOALAP diákpályázatán való részvételre

Vak vagy gyengénlátó felső tagozatos, középiskolás vagy egyetemista vagy? Használod a JAWS-t, a MAGic-et, a BeLin-t vagy a Lapról hangra oldalt a mindennapokban? Rengeteg vicces, jópofa történeted van ezekről a programokról, illetve szolgáltatásokról, és mindenki dől a nevetéstől, amikor belekezdesz a mesélésbe? Lehet, hogy te vagy az, akinek tele van a gépe remekművekkel, versekkel, párbeszédekkel, novellákkal olyan megtörtént vagy fantáziádban megszületett eseményekről, amelyek bemutatják a nagyvilágnak a JAWS-t, a MAGic-et, a BeLint vagy éppen a Lapról hangra oldalt?

Ha ezek bármelyike igaz rád, akkor a te írásodat várjuk diákpályázatunkon! Most már csak azt szeretnéd tudni, meddig, kinek, hova küldd a pályázatod? Az is érdekelne, milyen nyeremények várnak rád? Jól figyelj, most minden fontosat elolvashatsz, aztán már csak el kell juttatnod hozzánk az írásodat!

  • Felső tagozatos, gimnazista és egyetemista diákok írásait várjuk műfaji megkötés nélkül arról, miben és hogyan segít a hétköznapokban az említett három szoftver és a Lapról Hangra közösségi portál.
  • Egy jelentkező legfeljebb három írást küldhet be, a művek terjedelme ne haladja meg a két oldalt! (Amennyiben szükségesnek látjuk, fenntartjuk a jogot a művek rövidített tartalmának közlésére.)
  • A pályaműveket előzetes zsűrizés után megjelentetjük honlapunkon és Facebook-oldalunkon, a végső szó pedig a közönségé! A közönség választja ki három kategóriában azt a három 10-14, 15-17 és 18-25 év közötti, tehát a három kategóriában összesen 9 jelentkezőt, akiknek pályaművét díjazni fogjuk.
  • Meddig várjuk az írásokat?
  • 2016. április 8.-ig.
  • Hova küldheted a pályaművet?
  • A pályázatokat ezen az online űrlapon lehet benyújtani.
  • Milyen nyereményre számíthat az, aki indul a pályázaton?
  • Minden korosztály első három helyezettjére értékes nyeremények várnak, sőt a 18 év feletti kategória nyertese részt vehet az idén Németországban rendezendő kommunikációs és informatikai táborban (ICC) is, amennyiben megfelel a tábori részvétel feltételeinek!
  • A nyertesekkel interjút közlünk honlapunkon. Minden pályázónk, akinek az előzsűrizés után kikerül az írása honlapunkra és Facebook-oldalunkra, jelentős olvasótáborra számíthat!

Most te következel! Ragadj billentyűzetet, és küldd el nekünk vicces, érdekes, megható történeteidet, amik valóban megestek, vagy amiket elképzeltél!

Ha kérdésed van, írj e-mailt a címre, igyekszünk minél gyorsabban válaszolni!

Mindenkinek sok sikert kívánunk a pályázáshoz!

Budapest, 2016. március.

Informatika a látássérültekért Alapítvány

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére