Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Az INFOALAP pályázatán 108 látássérült ember nyert digitális diktafont és mikrofonos fejhallgatót

Alapítványunk 2013 augusztusának végén pályázatot hirdetett vak és gyengénlátó emberek számára, melyen digitális diktafonra és mikrofonos fejhallgatóra pályázhattak a résztvevők. A korábbi kiírásainktól eltérően a pályázat a készlet erejéig folyamatos volt.

A kezdeményezést olyan érdeklődés övezte, hogy a meghirdetés után néhány héttel, az eredetileg tervezett határidőnél hamarabb le kellett zárnunk a pályázatot, mert elfogytak az igényelhető eszközök. A kiírásra összesen 272 pályázat érkezett be, közülük 108 fő részesülhet adományban. Az adományozás összértéke 2,2 millió forint.

A nyertesek névsora honlapunkon olvasható, a nyerteseket levélben értesítjük a diktafonok és fejhallgatók átvételének módjáról.

December 7-én, az alapítvány adományozási ünnepségén lehetőség nyílik az adomány eszköz személyes átvételére is. Azon nyertes pályázóink, akik részt szeretnének venni a Vakok Általános Iskolájának Nádor Termében december 7-én, szombaton tartandó ünnepségünkön, kérjük, regisztráljanak a e-mail címen, egyúttal adják meg, kísérővel vagy kísérő nélkül vennének-e részt az eseményen.

Az első 25 regisztráló személyes meghívót kap majd az ünnepélyes átadóra.

Köszönjük a nagy érdeklődést a pályázat iránt. Minden nyertesnek sok örömet kívánunk a digitális diktafonok és mikrofonos fejhallgatók használatához, azokat pedig, akik most nem nyertek, arra biztatjuk, a továbbiakban is kísérjék figyelemmel a honlapunkon megjelenő pályázati lehetőségeket.

 

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére