Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Adomány diákoknak

Az „Informatika a látássérültekért” Alapítvány alapvető feladatának tekinti, hogy a látássérült embereket olyan korszerű segédeszközökhöz juttassa, melyekkel kompenzálhatják látásfogyatékosságukat és megkönnyíthetik mindennapi életüket.

A diktafonokat a Nuance – Recognita Zrt. ajánlotta fel, az „Informatika a látássérültekért” Alapítvány pedig vállalta a pályázat kiírását és lebonyolítását.   

Az adományozó cég, mely alapítója az „Informatika a látássérültekért” Alapítványnak, az elmúlt évek során többször is felajánlott digitális diktafonokat, és nevéhez fűződik az OmniPage karakterfelismerő program ingyenes adományozása is. Az idei pályázatra 350 digitális diktafont ajánlottak fel, melyből az értékelés után 248 darab került kiosztásra. A valóságban ez azt jelenti, hogy minden pályázó kapott diktafont, a megmaradt diktafonokat az alapítvány az MVGYOSZ tagegyesületei számára ajánlotta fel.     

A digitális diktafonra kiírt pályázat nyerteseinek névsorát a www.infoalap.hu honlap pályázatok menüpontja alatt találják.

Gratulálunk a nyerteseknek és egyúttal köszönetet mondunk a Nuance–Recognita Zrt. nagylelkű adományáért, mely karácsony közeledtével sok fiatal látássérültnek szerez örömet.

Az érintettek a nyereményt postán kapják meg, akik pedig a speciális iskolákon keresztül pályáztak, az iskolákban vehetik majd át a diktafonokat.

 

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére