Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

A Partnering konferencián járt a Lapról hangra csapata

Május 16-án felkerekedett a Lapról hangra teljes csapata, és meg sem állt Győrig, a Partnering konferenciáig. A Partnering konferencia egy olyan rendezvény, ahol ügyfélszolgálatot üzemeltető cégek szakemberei tanulhatnak egymástól, hogyan elégíthetik ki még jobban a vevőik, ügyfeleik igényeit. Azzal a várakozással indultunk útnak, hogy egy olyan konferencián, ahol a résztvevők életében fontos szerepet játszik a telefonos ügyintézés, biztosan sok érdeklődőt találunk a telefonnal rögzíthető újságolvasásra.

Az első előadások után egyre több érdeklődő állt meg a standunknál. Volt köztük olyan, aki egy, az ügyfélszolgálatosok munkáját megkönnyítő szoftver forgalmazójaként nemcsak a Lapról hangra projekt, hanem az Infoalap többi tevékenysége iránt is kíváncsian érdeklődött. Mások azért kerestek fel minket, hogy olyan önkéntes munkát találjanak, amelyet a legtöbb munkatársuk szívesen végez, nem kötődik helyhez és időhöz, viszont mégis összefogja a munkahelyi csapatot. Olyan is akadt, aki nem egy cég képviselőjeként, hanem előadóként, leendő önkéntesként akarta megtudni, hogyan segíthet a vak és gyengénlátó embereknek, ha hozzánk csatlakozik. Mások – két előadás között – „csak” felkaptak egy-két prospektust, és megjegyezték, hogy ahogy lesz idejük, alaposan elolvassák. Az érdeklődők számát növelte, hogy Éva, a konferencia szervezője felhívta a Lapról hangra projektre az előadók és a nézők figyelmét. Kedvesen és meggyőzően összefoglalta, milyen sokat jelent az emberi hangon történő felolvasás, és arra buzdította a hallgatóságot, hogy ragadjanak újságot, és szánjanak a napjukból öt-tíz percet arra, hogy megosszák a vak és gyengénlátó emberekkel a számukra érdekes újsághíreket. Nem kellett sokáig győzködni az ügyfélszolgálatok képviselőit, hogy felismerjék a projektben rejlő lehetőségeket, és elvigyék a hírét kollégáik számára.

A projekt megismertetése mellett mi is rengeteget tanulhattunk, hiszen az előadásokon bepillanthattunk az ügyfélszolgálatok mindennapjaiba, megtudhattuk, milyen stratégiákkal lehet eredményessé és az ügyfelek számára meggyőzővé tenni a telefonos ügyintézés menetét. Olyan véleményeket, ötleteket is hallhattunk, amelyeket érdemes átvenni, „ellesni” azoktól, akik a gyakorlat szintjén évek óta alkalmazzák ezeket.

Köszönjük a szervezőknek a részvételi lehetőséget, reméljük, a következő Partnering konferencián is találkozhatunk.

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére