Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

A NetAcademián járt az Infoalap

Mi a közös a NetAcademiában és az Infoalapban? Az, hogy mindkét szervezetnél az informatika iránt érdeklődő, újdonságokra nyitott szakemberek dolgoznak. Ez már önmagában is elég ok ahhoz, hogy két szervezet együttműködjön. A mi esetünkben viszont még sok más is van, ami összeköt minket, és megalapozta évek óta tartó együttműködésünket. Az egyik ilyen tényező, hogy informatikusaink rendszeresen részt vesznek a NetAcademia felajánlásából azokon a tanfolyamokon, amelyeken még naprakészebbé tehetik a tudásukat. A NetAcademiánál tanultakat rendszeresen kamatoztatjuk az ügyfeleinknek tartott képzéseinken, valamint beépítjük informatikai fejlesztéseinkbe is.

A tanfolyamok és a közös érdeklődés mellett összekapcsol minket a NetAcademia adománygyűjtése is, amelyhez egy hétköznapi esemény, a kávézás adta az ötletet.

Mi köze a kávézásnak az adománygyűjtéshez? Mitől is lehet az, hogy annyira természetes, magától értetődő a NetAcademia és az Infoalap együttműködése, hogy már szinte senki nem tudja, hol, mikor is kezdődött? Milyen varázsa, apró, vicces jelenetei lehetnek egy élő beszélgetésnek? Ha kíváncsiak rá, akkor nézzék meg az alábbi hivatkozáson elérhető beszélgetést a NetAcademia alapítója Fóti Marcell és az Infoalap munkatársa, Balázs Krisztina között.

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére