Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary
A képen egy derűs család látható: anya, apa, három látássérült fiú, lánytestvérük és egy fekete labrador

Informatika a Látássérültekért Alapítvány

Ügyfélszolgálatunk augusztus 15-én és 19-én zárva tart

Ügyfélszolgálatunk augusztus 15-én és 19-én zárva tart

Ezúton tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy az alapítvány telefonos és e-mailes ügyfélszolgálata augusztus 15-én hétfőn és augusztus 19-én pénteken szabadság miatt zárva tart.

Személyes ügyfélszolgálatunk továbbra is a megszokott rendben működik majd.

Megértésüket köszönjük.

Informatika a Látássérültekért Alapítvány

bővebben
Lapról Hangra – Júliusi cikkajánló

Lapról Hangra – Júliusi cikkajánló

Kedves Lapról Hangra Olvasóink!
Július hónapban számos önkéntes felolvasónk talált olyan cikket, amit érdemesnek tartott arra, hogy megossza velünk. Túlnyomórészt pszichológiai témájú, valamint szórakoztató, tudományos és érdekfeszítő tartalmakat hoztak el nekünk, most pedig gondos válogatással elkészült a júliusban felolvasott hanganyagok cikkajánlója. Fogadják szeretettel!

bővebben
Lapról Hangra – Júliusi cikkajánló

Májusi – júniusi cikkajánló

Kedves Lapról Hangra Olvasóink!
Üdítően könnyű, elgondolkodtató vagy épp elborzasztó témájú cikkekkel megérkezett az Infoalap legújabb cikkajánlója. Fogadják szeretettel!

bővebben

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány, röviden az INFOALAP eddig sok ezer látássérült ember számára tette láthatóvá a világot számítógépek, valamint képernyőolvasó és képernyő nagyító szoftverek, továbbá digitális diktafonok adományozásával.

Ma az informatika minden látássérült ember számára nélkülözhetetlen segítség a tanulásban, a munkában és a mindennapi életben.

Az alapítvány célja, hogy a Magyarországon élő látássérült embereket a szükséges segédeszköz-szoftverekkel ellátott, korszerű számítógépes rendszerekhez juttassa.

Célja továbbá a számítástechnika legújabb eredményeinek hozzáférhetővé tételével biztosítani a látássérült emberek sikeres részvételét az oktatásban és képzésben, növelni a számukra elérhető munkalehetőségek számát és javítani munkahely-megtartási esélyeiket.

Fontosnak tartjuk továbbá, hogy az informatikai eszközök révén segítsük a vak és gyengénlátó emberek kulturálódását, szabadidős kikapcsolódását.

Az alapítvány ösztönözni szeretné a számítástechnikával foglalkozó, vagy azt felhasználó cégeket, hogy termékeikkel, vagy a felhasználásból már kivont eszközeikkel támogassák az alapítványt céljainak megvalósításában.

Tovább az Alapítvány bemutatkozásához

Az alapítvány kuratóriumi elnöke adományt ad át az egyik nyertesnek
Informatika a Látássérültekért Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére