Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Hírek

Feliratkozás RSS-re
Az Infoalap speciális oktatási anyagai

Az Infoalap speciális oktatási anyagai

A látássérült emberek információs társadalomba történő bevonását nemcsak a segítő hardverek és szoftverek elérhetővé tételével kívánjuk megvalósítani, de a számítógép és a legnépszerűbb szoftverek használatának elsajátításához is segítő kezet nyújtunk.
Ennek érdekében speciális tréning- és tananyagokat készítünk és teszünk ingyenesen letölthetővé honlapunkról. Ezek úgynevezett billentyűzet-centrikus megközelítésben magyarázzák el a szoftverek kezelését, hiszen a vak emberek nem használják az egeret.

bővebben
Megjelent a JAWS for Windows, a ZoomText és a Fusion 2020

Megjelent a JAWS for Windows, a ZoomText és a Fusion 2020

Örömmel jelentjük be, hogy elérhetővé vált a JAWS, a ZoomText és a kettőt egyesítő Fusion szoftverek új, 2020-as főverziója. Mindhárom program teljeskörű magyar nyelvi támogatással bír és másfél havonta fog frissítéseket kapni, ahogyan azt a 2019-es szoftver verzióknál már megszokhatták a felhasználók.

bővebben
Rangos nemzetközi díjat nyert az INFOALAP

Rangos nemzetközi díjat nyert az INFOALAP

Örömmel jelentjük be, hogy az ország licenc adományozási programmal az Informatika a Látássérültekért Alapítvány bronz minősítést nyert az idén 16. alkalommal meghirdetett legrangosabb megmérettetés, a Nemzetközi Üzleti Díjak (International Business Awards) versenyén, nonprofit kategóriában.

bővebben
Informatika a Látássérültekért Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére