Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Compact termékek

Röviden a Compact Miniről

A Compact Mini egy kisméretű elektronikus kézinagyító. Az Optelec legkisebb digitális nagyítója 3,5 hüvelykes képernyőn teszi lehetővé a síknyomtatott szöveg illetve a képek megtekintését, akár 11-szeres nagyításban.

A Compact mini jól áttekinthető, letisztult kialakítása miatt a készülék egyszerűen, kényelmesen kezelhető. Fejlesztése során az volt a célkitűzés, hogy bárhol, bármikor használható legyen. Az eszköz könnyű, kisméretű. Néhány gomb és kapcsoló segítségével az egyéni igényeknek megfelelően alakítható ki a nagyítási mód és mérték. A készülék nemcsak szövegek olvasásakor és az íráshoz szükséges felnagyításakor használható kitűnően, hanem messzebb lévő tárgyakról is készíthetünk képeket, és kinagyíthatjuk azokat. A Compact Mini nélkülözhetetlen „útitársa” minden gyengénlátó embernek; segítség lehet a közlekedés, ügyintézés, űrlapok kitöltése, újságolvasás, iratrendezés során. Mindenkinek ajánljuk, aki a támogatótechnikák legújabb lehetőségével szeretne tájékozódni a világban.

compact mini

 

További információért kérjük, forduljon értékesítésünkhöz illetve ügyfélszolgálatunkhoz.
 

Informatika a Látássérültekért Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére