Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Hírek

Feliratkozás RSS-re
Megjelent a JAWS for Windows, a ZoomText és a Fusion 2020 szoftverek júniusi frissítése

Megjelent a JAWS for Windows, a ZoomText és a Fusion 2020 szoftverek júniusi frissítése

Örömmel jelentjük be, hogy elérhetővé vált a JAWS, a ZoomText és a kettőt egyesítő Fusion 2020 szoftverek június havi frissítése. Megszűnt a beszédszintetizátorok akadozása a Bluetooth fejhallgatók és hangszórók használatakor. A JAWS és Fusion programokban megújult a Braille-megjelenítő és elérhetővé vált a képernyőnagyítókból már ismert Szövegmegjelenítő szolgáltatás. Fejlődött a webes elemek képernyőolvasós és a Mozilla szoftverek zoomtextes kezelhetősége.

bővebben
Lapról Hangra cikkajánló 2020. június

Lapról Hangra cikkajánló 2020. június

Bár a koronavírus-járvány szerencsére már leszálló ágban van, az élet visszatér a rendes kerékvágásba, a Lapról Hangra közösség önkéntes felolvasói továbbra is olyan lelkesedéssel olvassák a cikkeket, mint korábban. Nemcsak a cikkek mennyisége, hanem a cikkek terjedelme is megnőtt, így ebben az ajánlóban több olyan cikk is szerepel, amely több részből áll. Úgy látszik, a tavaszi zsongást forró nyári pezsgés követi, amit nagyon szeretünk.
Az ajánlóból sajnos kimaradt rengeteg további fontos cikk, ezért arra biztatjuk kedves olvasóinkat, hogy ne csak az ajánlott cikkeket nyissák meg, hanem mind azt, ami a kedvükre való. Köszönjék meg önkénteseinknek ezt a rengeteg értékes munkát!

bővebben
Megjelent a Kutatási modul kezelő 2020

Megjelent a Kutatási modul kezelő 2020

Örömmel jelentjük be, hogy alapítványunk elkészítette a népszerű segédprogram új verzióját. A Kutatási modul kezelő (Kmk) 2020 a JAWS és MAGic mellett most már a Fusion szoftverrel is együttműködik, valamint új, kisebb méretű telepítő programot kapott. Az új verzió már egységesen használható a 32 és 64 bites architektúrájú, Windows 7 vagy ennél korszerűbb rendszereken.

bővebben
Több, mint 400 kívánság és 1000 megtekintés a Globális Akadálymentesség Napján (#GAAD)

Több, mint 400 kívánság és 1000 megtekintés a Globális Akadálymentesség Napján (#GAAD)

Mi lehetne jobb eszköz arra, hogy összehozza az embereket, mint a zene? Hatalmas népszerűségnek örvendett a Globális Akadálymentesség Nap alkalmából szervezett különleges, élő koncert, Michael Tiernan, a híres zenész és dalszövegíró a közönség kívánságait is teljesítette, hiszen Stevie Wonder és Johnny Cash számai is felcsendültek a két órás koncert alatt.

bővebben
Informatika a Látássérültekért Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére