Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Hírek

Feliratkozás RSS-re
Karácsonyi zárás az Infoalap-nál

Karácsonyi zárás az Infoalap-nál

         Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy december 21-e és január 3-a között az alapítványi iroda és az ügyfélszolgálat zárva tart. Nyitás 2021. január 4-én, hétfőn, első ügyfélszolgálati nap...

bővebben
Karácsonyi zárás az Infoalap-nál

Minden kedves partnerének áldott, békés ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új évet kíván az Informatika a Látássérültekért Alapítvány

Köszönjük mindenkinek az egész éves támogatást, a közös munkát és az örömteli pillanatokat ebben a nehéz helyzetben. Alapítványunk, a rendkívüli körülmények ellenére sikeres évet zárhat, és ez mindannyiunk közös eredménye. A következő két hétre ünnepi hangulatot, meghitt, szeretetteljes családi együttlétet kívánunk!

bővebben
Megjelent a JAWS for Windows, a ZoomText és a Fusion 2020 szoftverek decemberi frissítése

Megjelent a JAWS for Windows, a ZoomText és a Fusion 2020 szoftverek decemberi frissítése

Örömmel jelentjük be, hogy elérhetővé vált a JAWS, a ZoomText és a kettőt egyesítő Fusion 2020 szoftverek december havi frissítése. Az amerikai gyártó cég hagyományai alapján ez a kiadás az előző főverzió utolsó szoftverfrissítése. Ezt követően már csak a 2021-es szoftvergeneráció kapja meg a hat hetente esedékes frissítéseket. A decemberi frissítés telepítésének elvégzését akkor is ajánljuk, ha időközben telepítette a 2021-es új kiadást, de mellette megtartotta a 2020-as főverziót is!

bővebben
Nemzetközi cél lett a hangoskönyvek formátumának egységesítése

Nemzetközi cél lett a hangoskönyvek formátumának egységesítése

A World Wide Web Consortium (W3C) a web alapú digitális kiadványok – köztük a hangoskönyvek – közzétételi formátumára vonatkozó új ajánlást adott ki novemberben. A W3C ezzel kívánja előmozdítani a digitális kiadványok és hangoskönyvek egységes szabványokon alapuló webes továbbíthatóságát a cégek és a felhasználók között, és ösztönözni az ugyanezen szabványokon alapuló olvasó- és lejátszószoftverek fejlesztését.

bővebben
Informatika a Látássérültekért Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére