Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Hírek

Feliratkozás RSS-re
Sajtóbejelentés a Nemzetközi  Fehér Bot Nap alkalmából

Sajtóbejelentés a Nemzetközi Fehér Bot Nap alkalmából

Örömmel jelentjük be, hogy az ország licenc program meghosszabbításával további két éven át ingyenesen érhetőek el a látássérült és olvasásban akadályozott emberek számára a számítógép használatához szükséges képernyőolvasó és nagyító szoftverek licencei. Az amerikai Vispero cégcsoport által fejlesztett és az Informatika a Látássérültekért Alapítvány által magyar nyelven biztosított szoftverek minden Magyarországon élő és határainkon túli, magyar igazolvánnyal rendelkező érintett számára továbbra is elérhetőek 2022. június 30-ig.

bővebben
Első díjat nyert az INFOALAP a Vodafone Digitális Díj pályázatán

Első díjat nyert az INFOALAP a Vodafone Digitális Díj pályázatán

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány „Papírról hangoskönyv egy lépésben: DEX 3.0” című projektje első díjat nyert a Vodafone Digitális Díj pályázatán Digitális esélyegyenlőség kategóriában.
A nyertes projekt keretében az alapítvány által fejlesztett DEX program 3.0 verziója készül majd el, mely papír alapú dokumentumokból hoz létre meghallgatható hangoskönyvet, akár mp3, akár a látássérült emberek által használt speciális Daisy formátumban.

bővebben
Lapról Hangra cikkajánló szeptemberre

Lapról Hangra cikkajánló szeptemberre

A Lapról Hangra a nyáron sem pihent. A koronavírus-járvány által előidézett pezsgés újabb szintre lépett, rengeteg önkéntes felolvasó keresett meg minket a szünet alatt. Ha ez így megy tovább, a portál olvasói annyi érdekes cikket kapnak majd, hogy nem lesz elég idejük végighallgatni azokat.

bővebben
Közlemény

Közlemény

Értesítjük kedves ügyfeleinket, hogy személyes ügyfélszolgálatunk szeptember 3-án (csütörtökön) zárva tart, szeptember 8-tól, keddtől várjuk ismét ügyfeleinket személyesen alapítványi irodánkban.
Telefonos és e-mailes ügyfélszolgálatunk továbbra is a megszokott módon üzemel.
Személyes ügyfélszolgálatunk kizárólag előre egyeztetett időpontban látogatható, bejelentkezni az ügyfélszolgálati telefonszámainkon lehet: +36 (1) 273-3188, +36 (70) 295-9288, melyek minden munkanapon 9 és 17 óra között hívhatók.
Irodánkban a maszk viselése kötelező, látogatóink számára kézfertőtlenítőt biztosítunk.
Informatika a Látássérültekért Alapítvány

bővebben
Közlemény

Közlemény

Értesítjük kedves ügyfeleinket, hogy a holnapi napon, szeptember 1-én ügyfélszolgálatunk technikai okok miatt szünetel.
Ügyfélszolgálatunk előre egyeztetett időpontban látogatható, bejelentkezni az ügyfélszolgálati telefonszámainkon lehet: +36 (1) 273-3188, +36 (70) 295-9288, melyek minden munkanapon 9 és 17 óra között hívhatók. E-mail címünk: helpdesk@infoalap.hu
Irodánkban a maszk viselése kötelező, látogatóink számára kézfertőtlenítőt biztosítunk.

bővebben
Informatika a Látássérültekért Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére