Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Hírek

Feliratkozás RSS-re
Ha Telekomos vagy, most szavazhatsz az INFOALAP-ra!

Ha Telekomos vagy, most szavazhatsz az INFOALAP-ra!

10 napos korlátlan mobilnet jár minden szavazónak

A @Telekom HU az ünnepi időszakban 10 napos korlátlan mobilnettel ajándékozza meg ügyfeleit. A mobilnetet a Telekom alkalmazásban lehet aktiválni, és ezzel együtt dönteni arról, hogy a felkínált négy társadalmi ügy között milyen arányban kerüljön felosztásra a Telekom által felajánlott 40 millió forint. Mind a négy ügyet két-két civilszervezet képviseli.

bővebben
Karbantartás a Visperonál

Karbantartás a Visperonál

Tisztelt Partnereink!

Felhívjuk ügyfeleink szíves figyelmét, hogy november 20-án, szombaton a JAWS, MAGic, ZoomText és Fusion szoftverek gyártója és forgalmazója, a Vispero ütemezett karbantartást végez informatikai rendszerében.

bővebben
Hiánypótló informatikai oktatási anyagok látássérült felhasználóknak és segítőiknek

Hiánypótló informatikai oktatási anyagok látássérült felhasználóknak és segítőiknek

Örömmel jelentjük be, hogy alapítványunk a mai napon elérhetővé tesz több mint egy tucat hiánypótló informatikai oktatási anyagot látássérült felhasználók és segítőik számára. A kiadványokat a Nemzeti Szociálpolitikai Intézet (NSZI) megrendelésére, a Látássérült személyek infokommunikációs segítője című képzés keretében készítették el munkatársaink.

bővebben
Közlemény

Közlemény

Értesítjük kedves ügyfeleinket, hogy november 9-től személyes ügyfélszolgálatunkon a maszk viselése ismét kötelező lesz, látogatóink számára kézfertőtlenítőt biztosítunk.
Személyes ügyfélszolgálatunk kizárólag előre egyeztetett időpontban látogatható, bejelentkezni az ügyfélszolgálati telefonszámainkon lehet: +36 (1) 273-3188, +36 (70) 295-9288, melyek minden munkanapon 9 és 17 óra között hívhatók.

bővebben
A Chip magazin augusztusi cikkajánlója

A Chip magazin augusztusi cikkajánlója

Kedves Olvasóink!
Érdekfeszítő, informatív és könnyedebb hangvételű cikkekkel megérkezett a Chip magazin augusztusi száma Pregh Balázs tolmácsolásában. Fogadják szeretettel a magazin cikkajánlóját!

bővebben
Informatika a Látássérültekért Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére