Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary
A képen egy derűs család látható: anya, apa, három látássérült fiú, lánytestvérük és egy fekete labrador

Informatika a Látássérültekért Alapítvány

Lapról Hangra cikkajánló szeptemberre

Lapról Hangra cikkajánló szeptemberre

A Lapról Hangra a nyáron sem pihent. A koronavírus-járvány által előidézett pezsgés újabb szintre lépett, rengeteg önkéntes felolvasó keresett meg minket a szünet alatt. Ha ez így megy tovább, a portál olvasói annyi érdekes cikket kapnak majd, hogy nem lesz elég idejük végighallgatni azokat.

bővebben
Közlemény

Közlemény

Értesítjük kedves ügyfeleinket, hogy személyes ügyfélszolgálatunk szeptember 3-án (csütörtökön) zárva tart, szeptember 8-tól, keddtől várjuk ismét ügyfeleinket személyesen alapítványi irodánkban.
Telefonos és e-mailes ügyfélszolgálatunk továbbra is a megszokott módon üzemel.
Személyes ügyfélszolgálatunk kizárólag előre egyeztetett időpontban látogatható, bejelentkezni az ügyfélszolgálati telefonszámainkon lehet: +36 (1) 273-3188, +36 (70) 295-9288, melyek minden munkanapon 9 és 17 óra között hívhatók.
Irodánkban a maszk viselése kötelező, látogatóink számára kézfertőtlenítőt biztosítunk.
Informatika a Látássérültekért Alapítvány

bővebben
Közlemény

Közlemény

Értesítjük kedves ügyfeleinket, hogy a holnapi napon, szeptember 1-én ügyfélszolgálatunk technikai okok miatt szünetel.
Ügyfélszolgálatunk előre egyeztetett időpontban látogatható, bejelentkezni az ügyfélszolgálati telefonszámainkon lehet: +36 (1) 273-3188, +36 (70) 295-9288, melyek minden munkanapon 9 és 17 óra között hívhatók. E-mail címünk: helpdesk@infoalap.hu
Irodánkban a maszk viselése kötelező, látogatóink számára kézfertőtlenítőt biztosítunk.

bővebben

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány, röviden az INFOALAP eddig sok ezer látássérült ember számára tette láthatóvá a világot számítógépek, valamint képernyőolvasó és képernyő nagyító szoftverek, továbbá digitális diktafonok adományozásával.

Ma az informatika minden látássérült ember számára nélkülözhetetlen segítség a tanulásban, a munkában és a mindennapi életben.

Az alapítvány célja, hogy a Magyarországon élő látássérült embereket a szükséges segédeszköz-szoftverekkel ellátott, korszerű számítógépes rendszerekhez juttassa.

Célja továbbá a számítástechnika legújabb eredményeinek hozzáférhetővé tételével biztosítani a látássérült emberek sikeres részvételét az oktatásban és képzésben, növelni a számukra elérhető munkalehetőségek számát és javítani munkahely-megtartási esélyeiket.

Fontosnak tartjuk továbbá, hogy az informatikai eszközök révén segítsük a vak és gyengénlátó emberek kulturálódását, szabadidős kikapcsolódását.

Az alapítvány ösztönözni szeretné a számítástechnikával foglalkozó, vagy azt felhasználó cégeket, hogy termékeikkel, vagy a felhasználásból már kivont eszközeikkel támogassák az alapítványt céljainak megvalósításában.

Tovább az Alapítvány bemutatkozásához

Az alapítvány kuratóriumi elnöke adományt ad át az egyik nyertesnek
Informatika a Látássérültekért Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére