1%, támogatás » Köszönőlevelek

Kedves Informatika a látássérültekért Alapítvány!

Nagy örömömre a MAGic 11.0 megérkezett. Ezúton szeretném megköszönni, és további sok sikert és jó egészséget kívánok az Informatika a látássérültekért Alapítvány összes dolgozójának.

Köszönettel: Téglás Imre

 Gratulálok az alapítvány minden kedves dolgozójának ahhoz, hogy a mai nehéz gazdasági helyzetben ilyen nagy volumenű adományozást tudtak megvalósítani. Magam és minden sorstársam nevében köszönet érte! Végezetül a közelgő ünnepekhez sok boldogságot kívánok Önöknek. Jó pihenést, boldog új évet,

Üdvözlettel: Tornallyay János

Tisztelt Cím!

Köszönetemet fejezem ki Önöknek azért, hogy pályázat útján elnyerhettem a JAWS for Windows legújabb változatát, és a mai napon átvehettem az erre vonatkozó telepítő programot és DVD-t.

További sikerekben gazdag, jó munkát kívánok az „Informatika a látássérültekért” Alapítvány vezetőjének és valamennyi dolgozójának.

Tisztelettel: Nemes Györgyné

Tisztelt Címzett!

Köszönetemet szeretném kifejezni, amiért eljuttatták részünkre az alapítványuknál megpályázott Omnipage pro 14.0 programot. Bízom benne, hogy segíteni fogja kisfiam számítógépnél történő munkáját.

További munkájukhoz sok sikert, jó egészséget kívánok, valamint azt, hogy pályázataikkal továbbra is legyen lehetőségük segíteni az arra rászorulókon.

Szívélyes üdvözlettel: Mentovics Éva, (Fodor Bálint pályázó édesanyja)

Mélyen tisztelt Hölgyem és uram.

A manapság szokatlan kedvességükért, szívélyes és gyors segítségükért, szeretettel megköszönöm munkájukat: Gönczöl István

 

Tisztelt Cím!

Mindnyájuknak köszönöm a munkájukat és ezt a lehetőséget, és persze a diktafont. Áldott, békés, boldog karácsonyt kívánok Önöknek.

Tisztelettel: Sándor László

 

Tisztelt Alapítvány!

Nagyon szépen köszönöm adományukat. Óriási öröm és segítség számomra. További jó munkát és jó egészséget kívánok. Tisztelettel és szeretettel: Gerencsér Ferencné

Nyomtatás gomb Nyomtat