Termékeink » JAWS for Windows » TSN - Technikai tippek felhasználóknak » Microsoft PowerPoint

Rövid leírás: A CTRL+INSERT+V hatására nem hangzik el a PowerPoint verziószáma. (Verzió: 4.02)

Probléma: A CTRL+INSERT+V hatására nem hangzik el a PowerPoint verziószáma.

Megoldás: Válassza a Súgó menü Névjegy parancsát, s a megjelenő párbeszédpanelről leolvashatja a PowerPoint verziószámát.

Rövid leírás: A PowerPoint alkalmazásban, ha leüti a BACKSPACE billentyűt egy dián a felsorolásjel eltávolításának érdekében, a JAWS továbbra is felolvassa a felsorolásjelet. (Verzió: 4.02)

Probléma: a jelenséget a következőképpen lehet előidézni:

A PowerPoint elindítása után el kell indítani egy vetítést, melyben néhány animált felsorolásjel jelenik meg. Egy olyan diára lépve, amely felsorolásjeleket tartalmaz, a második vagy harmadik felsorolásjel törlése a BACKSPACE billentyűvel a felsorolásjel eltávolítását eredményezi ugyan, de a JAWS a dián lévő szöveget továbbra is a felsorolásjellel együtt olvassa fel.

Megoldás: jelen pillanatban nincs.

Rövid leírás: ha a JAWS automatikus indítás szolgáltatása be van kapcsolva, a JAWS nem olvassa fel a PowerPoint diákat, miközben lépked közöttük. (Verzió: 4.02)

Probléma: Ha a JAWS automatikus indítás szolgáltatása be van kapcsolva, a PowerPoint alkalmazásban vetítés közben a JAWS nem olvassa fel a diákat, ha oda-vissza lépked köztük.

Megoldás: zárja be, majd indítsa újra a JAWS programot, vagy a PowerPoint alkalmazásról lépjen át egy másik alkalmazásra, majd vissza a PowerPointra az ALT+TAB segítségével.

Nyomtatás gomb Nyomtat