Közhasznú tevékenységeink » → ZoomText

 

A ZoomText képernyőnagyító programról

A ZoomText felnagyítja a képernyőn látható tartalmat, ezáltal a gyengénlátó felhasználók számára egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a számítógép-használatot. A program nemcsak a képernyőn látható információk felnagyítására képes, hanem azok hangos felolvasására is, kamerafunkciója pedig egy bármilyen - HD felbontású - webkamera használatával azt is lehetővé teszi, hogy újságokat, könyveket, egyéb nyomtatott kiadványokat és más apróbb tárgyakat is nagyításban nézhessen a felhasználó számítógépe képernyőjén.

A ZoomText csak nagyító változatban és nagyító/felolvasó változatban áll a felhasználók rendelkezésére.

Alapítványunk a Zoomtext képernyőnagyító program kizárólagos magyarországi forgalmazója. Honosító csapatunk már több mint öt éve dolgozik a program újabb és újabb verzióinak honosításán. Munkánk során nemcsak a gyártó cég, az amerikai AiSquared által kiadott javításokat építjük be a magyar verzióba, hanem figyelembe vesszük a magyar felhasználók kéréseit is.

Programhonosítói csapatunknak köszönhetően jelenleg a legújabb Windows-rendszerekkel együttműködő verzió áll a magyar gyengénlátó emberek rendelkezésére.

A program legújabb változatáról ezen a hivatkozáson olvashatnak részletesen.

A program demo verziói letölthetőek az alapítvány oldaláról:

ZoomText 10.0.10.51 képernyőnagyító/felolvasó program magyar nyelvű bemutató változata Windows  2000, XP, Vista és 7 operációs rendszerekhez:

ZoomText 10.0.10.51 bemutató verzió letöltése

ZoomText 10.1.4.222 képernyőnagyító/felolvasó program magyar nyelvű bemutató változata csak Windows 8 vagy 8.1 operációs rendszerhez:

ZoomText 10.1.4.222 bemutató verzió letöltése

 

 

Nyomtatás gomb Nyomtat