Hírek

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság felhívása

Az alábbiakban az NMHH felhívását tesszük közzé, melyben a hírközlési szolgáltatások akadálymentesítésének fejlesztésében kérik az érintettek közreműködését.

 

Tisztelt Címzettek!

Az NMHH szeretne ebben az évben is aktív szerepet vállalni a fogyatékos emberek számára nyújtott hírközlési szolgáltatások akadálymentesítésének fejlesztésében. A 2017. év végén szervezett nemzetközi konferencián az érintetteket képviselő érdekvédelmi szervezetek, a hírközlési szolgáltatók és az államigazgatási szereplők is egyetértettek abban, hogy az igények minél pontosabb megismerése, illetve a legjobb gyakorlatok áttekintése támaszpontként szolgálhat a speciális szolgáltatások, eszközök személyre szabásában, a fogyatékos emberek támogatásában.

Ezúton szeretnénk felkérni az érintetteket a hazai hírközlési akadálymentesség szintjét feltérképező konzultáció kérdőívének kitöltésére, amely által lehetőség nyílik a jól működő területek pontosabb meghatározására, illetve a fejlesztendő területek körülhatárolására is.  Annak érdekében, hogy minél sokszínűbb, több szempontot figyelembe vevő válaszokat kaphassunk, kérjük, hogy a kérdőívet minél több érintett személy, szervezet számára szíveskedjen eljuttatni. A kitöltött kérdőíveket e-mailben vagy postai úton várjuk 2018. május 9-ig a konzultációs anyagban megadott elérhetőségeken.

http://nmhh.hu/cikk/194565/Elektronikus_hirkozlesi_akadalymentesseg__konzultacios_dokumentum

Közreműködésüket a kérdőív kitöltésében előre is köszönjük.
2018-04-12,
Nyomtatás gomb Nyomtat