Hírek

Karácsony 2017

A legtöbben biztosan az utolsó simításokat végzik a karácsonyi előkészületek közepette. Vannak, akik a tavalyi fenyődíszeket szedik elő, csomagolópapírt, szaloncukor-akasztót keresgélnek. Azoknak, akik még ajándékok után lótnak-futnak, azt kívánjuk, hogy az utolsó pillanatokban megtalálják azokat az ajándékokat, amelyekkel mosolyt csalnak majd szeretteik arcára. Reméljük, hogy a karácsonyi izgalmakat oldandó, sokan ellátogatnak honlapunkra, vagy mézeskalács-gyúrás közben a Lapról hangra cikkeit hallgatják.

Ön akár a karácsonyt nyugodtan váró, honlaplátogatók közé tartozik, akár azok közé, akik csak egy röpke pillantást vetnek oldalunkra, hogy megtudják, meddig tart a karácsonyi leállás, mindenképpen és mindenkinek csillagszórós, gyertyás, ünnepmeleg, családdal együtt töltött, egymásnak örülő, nagyon szép karácsonyt kívánunk.

December 20.-a és január 8.-a között leáll ügyfélszolgálatunk. Kérjük, hogy ügyfélszolgálatos munkatársunkat csak január 8.-tól keressék, csapatunk többi tagjához már január 3.-tól fordulhatnak bizalommal.

Jövőre is azon dolgozunk, hogy minél több vak és gyengénlátó ember élete váljon könnyebbé az informatika vívmányainak köszönhetően.

Az új évben is nagy-nagy érdeklődéssel és szeretettel várjuk kéréseiket, kérdéseiket, ötleteiket.

Jövőre találkozunk! Kellemes karácsonyt és boldog új évet kívánunk!

2017-12-20,
Nyomtatás gomb Nyomtat