Hírek

Nyílt napot tart a Gór Nagy Mária Színitanoda a Vakok Iskolájának Nádor termében

Az INFOALAP szeretettel meghívja Önt a Gór Nagy Mária Színitanoda 2016. május 18.-án tartandó Nyílt Napjára a Vakok Általános Iskolájának Nádor-termébe. A rendezvényre egy, az „Informatika a látássérültekért” Alapítvánnyal közös pályázati projekt keretében kerül majd sor.

A GNM növendékei tavaly tavasszal csatlakoztak a Lapról hangra közösségi összefogás felolvasóihoz Jobbágy Eszter beszédtanár vezetésével. Az ő előadásukban hallható cikkek mindig érthetőek, jól követhetőek; az újságokban megszólaló riportalanyok valósággal megelevenednek a GNM növendékeinek előadásában.

  • Ha Ön is jól ismeri hangjuk alapján a tanodásokat, és szeretne velük élőben is találkozni,
  • Ha kíváncsi a GNM-ben folyó munkára, valamint az iskola és alapítványunk közötti együttműködés részleteire,
  • Ha nem volt alkalma megnézni a narrált János vitézt a Vakok Iskolájában vagy a Gyengénlátók Iskolájában a GNM növendékeinek előadásában,
  • Ha tudni szeretné, hogyan zajlik a cikkek feltöltése a Lapról hangra oldalra, és kedve támad egy közös műhelymunka alkalmával bepillantani a színésznövendékek gyakorlati foglalkozásába,

akkor semmiképpen ne hagyja ki rendezvényünket, amelynek részletes programját az alábbiakban olvashatja! Kérjük, ne feledkezzen meg a meghívó végén található hivatkozáson regisztrálni a programra! Várjuk szeretettel.

„Informatika a látássérültekért” Alapítvány

Meghívó a nyílt napra

Támogatóink:

2016-05-06,
Nyomtatás gomb Nyomtat