Hírek

Ingyenesen tölthető le a Windows 7 útmutató nagybetűs, mp3-as és Daisy formátumú változata

Olvasta már dr. Sarah Morley Wilkins és Steve Griffiths Windows 7 útmutatóját magyarul? Esetleg éppen most is ezt a könyvet böngészi, hogy felfedezze számítógépe új operációs rendszerének előnyeit, vagy vizsgára készül belőle? Jó lenne utazás közben is hallgatni a könyvet, vagy szívesen lapozgatná nagybetűs változatban is?

Mostantól megteheti mindezt, hiszen a könyv magyar változatának nagybetűs, mp3 és Daisy formátumú változata egyaránt letölthető alapítványunk honlapjáról! Fedezze fel, mekkora könnyebbséget jelent, hogy emberi felolvasásban hallgatja a könyv szövegét, és közben a gyakorlatban ki is próbálhatja a hallottakat! Töltse le az mp3 vagy a Daisy formátumot, és hallgassa ezt utazásai alatt is, vagy informatikaóra előtt a folyosón, esetleg főzés, vasalás közben! Vigye magával a tananyag nagybetűs változatát, és olvassa gyorsan, szemének elfáradása nélkül!

Ha eddig csak arra várt, hogy mp3, Daisy vagy nagybetűs formátumban is elérhető legyen a Windows 7 útmutató, akkor látogasson el az alábbi linkekre:

Windows 7 útmutató letöltése (pdf formátum)

Windows 7 útmutató letöltése (pdf formátum, 18-as Calibri betűtípus)

Windows 7 útmutató letöltése (pdf formátum, 18-as Tiresias betűtípus)

Windows 7 útmutató letöltése (mp3 formátum)

Windows 7 útmutató letöltése (Daisy 2.02 formátum)

Ha pedig még nem ismeri ezt a könyvet, de úgy érzi, sokat segíthet Önnek, akkor azért töltse le a honlapunkon található bármelyik verzióját!

Sok örömet kívánunk a könyvből történő tanuláshoz és a Windows 7 operációs rendszer használatához!

 

2014-05-09,
Nyomtatás gomb Nyomtat