Hírek

Egy program, ami segít a tanulásban

Beszélgetés Téglás Imrével

Imre Békéscsabán él feleségével és három kislányával. A Vakok és Gyengénlátók Békés Megyei Egyesületénél dolgozik oktatási asszisztensi munkakörben. Munka mellett tanul is, gyógymasszőr tanfolyamra jár. Használta a JAWS és a MAGic program korábbi verzióit is. Így foglalja össze, miben segít számára a MAGic a hétköznapokban:

„A Magic 11.0.-t otthon a tanulás megkönnyítésére szoktam használni, de a munkámban is nagy segítségemre van.”

Imre rendszeresen olvassa alapítványunk honlapját, itt értesült az adományozási pályázatról is. A szoftver feltelepítését a felhasználói kézikönyv alapján egyedül is el tudta végezni. Első tapasztalatait az új MAGic-ről így foglalja össze:

„A megnyert képernyőnagyító programot nemrég kaptam meg. Jelenleg még tesztelem, de eddig számomra jól használható. Ami nekem most nagy segítséget jelent, az az, hogy nem csak olvasni tudom a tananyagot, hanem a program még fel is olvassa, és jól láthatóan jelzi is, hogy hol tart. Így sokkal könnyebb tanulni. Eddig még olyan dologgal nem találkoztam, ami nehézséget okozott volna a szoftver használatában. Úgy gondolom, hogy a MAGic a későbbiekben is megkönnyíti majd a dolgomat, bármilyen tanulásba kezdek is majd.”

Sok sikert kívánunk a tanuláshoz a MAGic segítségével.

2014-02-17,
Nyomtatás gomb Nyomtat