Hírek

360 vak és gyengénlátó ember kap tanulást, munkavállalást segítő szoftveradományt

Összesen 360 látássérült fiatal és felnőtt kap képernyőolvasó és nagyító szoftver-adományt az „Informatika a látássérültekért” Alapítvány jóvoltából. Az új licencek és frissítések összértéke 57 millió forint.

Alapítványunk 2013 augusztusában meghirdetett pályázatán a JAWS for Windows képernyőolvasó és a MAGic képernyőnagyító szoftverek legfrissebb, magyar nyelvű licenceit és szoftverfrissítéseit lehetett igényelni.

Annak érdekében, hogy a korábban már adományban részesült felhasználóinkat hozzá tudjuk segíteni a legfrissebb szoftververzióhoz, valamint e közösséghez csatlakozni kívánókat még szélesebb körben vonhassuk be, pályázati díj formájában hozzájárulást kértünk pályázóinktól. A pályázói hozzájárulás jelentős mértékben tágította az adományban részesülők körét.

Ezúttal minden érvényes, határidőn belül benyújtott pályázat nyert, az új licencet sikerrel pályázók száma jóval felülmúlta a korábbi évek licence-nyerteseinek számát.

A nyertesek névsora honlapunkról letölthető, akiket levélben is értesítünk az átvétel módjáról.

Új licenceket nyertek

Licencfrissítéseket nyertek

December 7.-én (szombaton), az alapítvány adományozási ünnepségén lehetőség nyílik az adományok személyes átvételére is. Azon nyertes pályázóink, akik részt szeretnének venni ünnepi rendezvényünkön, melynek helyszíne a Vakok Általános Iskolájának Nádor Terme, kérjük, regisztráljanak a palyazat@infoalap.hu e-mail címen, egyúttal adják meg, kísérővel vagy kísérő nélkül vennének-e részt az eseményen.

Az első 25 regisztrálót tudjuk fogadni, akiknek személyes meghívót fogunk küldeni az ünnepélyes átadóra.

Köszönjük a pályázat iránt megmutatkozó érdeklődést, minden nyertesünknek sok örömet kívánunk a szoftverek és frissítések használatához.

 

2013-11-29,
Nyomtatás gomb Nyomtat