Hírek

Lezárult a Bónusz Brigád és az INFOALAP közös adománygyűjtő akciója

Szeptemberben a Bónusz Brigáddal közösen indítottunk adománygyűjtést a Lapról hangra projekt fejlesztése érdekében. A Bónusz Brigád minden hónapban kiválaszt egy civil kezdeményezést, amelyet 100.000 forinttal és a weboldalán keresztül történő bónuszvásárlási lehetőséggel támogat. Büszkék vagyunk rá, hogy szeptemberben a Lapról hangra projekt mellett döntött a Bónusz Brigád csapata.

Köszönjük mindenkinek a segítséget, aki a bónuszvásárlással hozzájárult a Lapról hangra közösségi összefogás és a program weboldalának fejlesztéséhez. Mire fordítjuk a számunkra felajánlott összesen 131.700 forintot?

Egyrészt tárhelyünk növelésére, hogy még több és hosszabb cikkek kerülhessenek fel az oldalra; másrészt a kommunikáció élénkítésére, vagyis arra, hogy Ön mellett új olvasókat, felolvasókat érjünk el, és naprakészen, érdekesen számolhassunk be eseményeinkről.

Köszönjük a Bónusz Brigád munkatársainak, olvasóinknak, felolvasóinknak és mindenkinek, hogy segítettek abban, hogy minél több újság váljon elérhetővé a vak és gyengénlátó emberek számára.

 

2013-10-03,
Nyomtatás gomb Nyomtat