Hírek

A JAWS for Windows 14.0 hangos bemutatása

JAWS tanácsok mp3-ban

Sok esetben még a gyakorlott számítógép használók sem tudják, hogy a napi szinten használt szoftvereknek milyen újdonságaik, szolgáltatásaik és kezelési praktikáik vannak. Mivel az újabb szoftverek egyre bonyolultabbak, egyre több szolgáltatást, funkciót tartalmaznak, ezért egyre nehezebb is átlátni őket.

Ha a felhasználó nem ismeri teljeskörűen egy szoftver szolgáltatásait, akkor csak korlátozott mértékben tudja kihasználni az abban rejlő lehetőségeket.

A számítógép-használók többsége nem szeret súgót, tananyagot olvasni és értelmezni, szívesebben hallgat meg egy hangos bemutatót. Ebből a tapasztalatból kiindulva elkészítettünk néhány olyan hangos prezentációt, amelyben bemutatjuk a JAWS 14.0 újdonságait és főbb szolgáltatásait. Minden mp3 hangfájl egy adott témakört dolgoz fel, a jövőben szeretnénk bővíteni a bemutatók számát.

A JAWS for Windows 14.0 képernyőolvasó program újdonságait és főbb szolgáltatásait Herczeg Lajos, az „Informatika a látássérültekért” Alapítvány munkatársa mutatja be.

Az MP3 formátumban meghallgatható témakörök:

Folyamatos felolvasás új sémái

Virtuális szalagmenü

Automatikus nyelvváltás

Billentyűzet zárolása

Idegen nyelvű szövegek felolvasása

Testreszabható WEB-olvasás

Különálló szövegrészek másolása

Újdonságok

A hanganyagok letölthetőek az infoalap.hu Letöltés aloldaláról.

Hasznos olvasást és eredményes tanulást kívánunk minden JAWS for Windows felhasználónak!

„Informatika a látássérültekért” Alapítvány

2013-08-19,
Nyomtatás gomb Nyomtat