Hírek

Androidos ESET

Az ESET cég hivatalos forgalmazójaként örömmel adunk hírt arról, hogy megjelent az ESET Mobile Security for Android legújabb verziója, amely új funkciókkal biztosítja a legelterjedtebb operációs rendszerrel futó okoseszközök legmagasabb szintű védelmét.

A Talkback képernyőolvasó program együttműködik az ESET cég védelmi szoftverével, így a vak és gyengénlátó emberek is maximális biztonságban tudhatják okostelefonjaikat. Alapítványunk fontosnak tartja, hogy a látássérült emberek, miközben androidos okostelefonjukat vagy tabletjüket teljeskörűen kihasználják, védve legyenek a kártékony szoftverek ellen.

Az ingyenes verzióhoz aktiválható egy 30 napos próbalicenc, melynek segítségével egy hónapig a prémium verzió összes funkciója használható. (A Google Play-en csak a korlátozott funkciókkal működő ingyenes verzió érhető el.)

A termék ESET NOD32 Antivirus vagy ESET Smart Security Home Edition licencekkel nem használható.

Az ESET Mobile Security for Android újdonságai:

Live Grid

Valós idejű védelem, mely kiegészítve a felhő-alapú technológia előnyeivel, most még hatékonyabb és jobb védelmet nyújt az egyre növekvő számú veszélyforrások ellen.

Kéretlen alkalmazások keresése

Ez a funkció biztosítja azt, hogy ne kerüljenek olyan alkalmazások a készülékre, melyek a felhasználó tudta nélkül eszköztárakat telepítenek, vagy követik a felhasználó keresési eredményeit, esetleg más, nem egyértelmű célból települnének a készülékre.

Alkalmazások auditálása

Ennek a funkciónak a segítségével a telepített alkalmazások listája látható kategóriákba rendezhető. Egyes alkalmazások hozzáférhetnek olyan szolgáltatásokhoz, amelyek pénzbe kerülnek, nyomon követhetik a pozíciót, elolvashatják a névjegy adatokat vagy az SMS-eket. Az új ESET Mobile Security for Android-dal ellenőrzés alá vehetőek ezek az alkalmazások.

Ütemezett ellenőrzés

Lehetővé teszi a készülék ellenőrzésének automatikus futtatását egy előre megadott időpontban.

Adathalászat elleni védelem

Védelmet nyújt olyan káros weboldalak ellen, melyeknek célja olyan érzékeny adatok eltulajdonítása, mint a bankszámlaszámok, PIN kódok vagy felhasználónevek és jelszavak.

SMS-ek és hívások idő- és csoport alapú tiltása

Az új funkció segítségével SMS-eket és bejövő hívásokat lehet letiltani meghatározott feladóktól és időpontokban.

Táblagép támogatás

Az ESET Mobile Security for Android megújult kezelői felülete észleli, ha az alkalmazást táblagépre telepítik, így az eszköz elforgatásakor a grafikus felület is elfordul.

Sziréna

A sziréna SMS-en keresztüli aktiválásával a készülék zárolása mellett a kiadott hangjelzés segítségével könnyen megkereshető az eltűnt készülék.

A program elérhető ezen a weboldalon.

Bővebb információt itt talál.

A  teljes értékű programváltozat megvásárlásához kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Infoalap értékesítési csoportjával az ertekesites@infoalap.hu e-mail címen, vagy a +36 (1) 273-3181-es telefonszámon.

Segítség, támogatás

A program látássérültügyi használatával kapcsolatos kérdéseivel kérjük, forduljon bizalommal az Infoalap ügyfélszolgálatához a helpdesk@infoalap.hu e-mail címen vagy a +36 (1) 273-3188-as telefonszámon.

A programmal kapcsolatos egyéb technikai kérdéssel kérjük, forduljon a fejlesztő cég technikai támogató csapatához a support@sicontact.hu e-mail címen vagy a +36 (1) 346-7048-as telefonszámon.

„Informatika a látássérültekért” Alapítvány

2013-08-17,
Nyomtatás gomb Nyomtat